Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Születési név:Destiny Hope Cyrus ,Hivatalos név:Miley Ray Cyrus, Becenév:Smiley,Smile,Mileys, Születési hely:Nasville,Tennessee,USA, Születési idő:1992.Nov.23, Névnap:Aug.30 ,Horoszkóp:Nyilas, Magasság:növésben Életkor:17, Szemszín:zöldeskék, Hajszín:barna ,Foglalkozás:színésznő,énekesnő, Apja:Billy Ray Cyrus, Anyja:Leticia Tish Cyrus, Testvérei:Brandy Cyrus,Noah Lindsay Cyrus,Trace Cyrus,Braison Cyrus, Pasi:Justin Gordon,volt Nick Jonas

Karrier :

Az első szerepe 2003-ban volt, amikor helyettesként apukájával játszhatott a Doki című (RTL Klub) TV sorozatban, ahol Kylie-t a belevaló csajszit játszhatta. Még abban az évben a mozivásznon debütált a Big Fish (Nagy Hal) című filmben, amiben Ruthie-t alakította. Majd Rhonda Vincent 'If Heartaches have Wings' klipjében szerepelt. Szerepelt a Colgate Country Showdown-ban, édesapjával Billy Ray Cyrus-al. Még csak 11 éves volt, amikor először édesapja mellett színpadra léphetett.

2006. június 22-én élő koncertet adott, a floridai Disney Worldben, Hannah Montanaként, majd a The Cheetah Girls nevű formációval indult koncertkörútra.

2006. október 24-én megjelent a Hannah Montana soundtrackje, ami több hétig vezette a különböző zenei listákat.

2007. június 26-án megjelent a következő lemez, mely a Hannah Montana2: Meet Miley Cyrus nevet viseli. Erre az albumra Cyrus nyolc dalt is írt.

A Harry Potter és a Főnix rendje bemutatóján Miley úgy nyilatkozott, hogy dolgoznak egy Hannah Montana mozifilm ötletén.

A Disney piacra dobott Hannah Montana ruhákat és kiegészítőket, amiknek a tervezésében Cyrus is közreműködött. Szerinte ezek, nem nevetséges jelmezek lettek, hanem olyan ruhák amiket Hannah és a barátai is szívesen hordanak. ==

2007. október 18-án indult útjára a Best of Both Worlds Tour, St. Louis, Missouriból és 2008.január 9-én New Yorkban ért véget.

2008. július 22-én megjelent Miley 2. önálló stúdióalbuma Breakout címmel. A lemez első dala, a 7 Things május 13-án jött ki, és Miley Nick Jonassal való szakítását dolgozza fel. Az albumból már az első napon 110000 példány fogyott.

A Forbes magazin 2008 augusztusában összeállította Hollywood legjobban kereső fiataljainak listáját. A Hollywood leggazdagabb fiatalja címen ketten osztoznak: Miley Cyrus és "Harry Potter", azaz Daniel Radcliffe. Ugyanis mindkét ifjú sztár 26 millió dolláros bevételt könyvelhetett el 2007. júniusa és 2008. júniusa között (ezt az időszakot vette alapul a Forbes magazin csapata).

 

 

 

 

Miley legújabb képei : 

Miley egy koncertjééén :)  (2010.június 25. )

 

 

Kép

 

Miley fotózás: (2010.június.20)

 

Kép

 

 

Kép

 

Miley az Oscaron: (2010.március 7.)

 

 

Kép

 

  

 Miley koncert : ( 2010. június 19. )

 

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                            Mileyes cuccok  .. Itt

                Itt Miley nagyon úgy néz ki , mint a tinik példaképe ..