Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Friss Hírek

2010.08.03

Árulkodó Testbeszéd!

 

Már mindekit mindenkivel összehoztak a Twilight-sztárok közül. Elsőként Robertet és Kristent boronálták össze, de úgy tűnik, a hírek  alaptalanok. Nyáron azoban szárnyra kapott a pletyka, hogy ők ketten még is együtt járnak, sőt, Kristen azért nem bírja az új filmje forgatásával járó stresszt , mert babát vár!

Kristen pocakján még nem látszik  az (állítolagós)  áldott állapot. Ami azoban tény : a legutóbbi fotózáson meglehetősen közel húzódott Roberthez...

 

 

 

Ki érti Taylort?

Alig egy honapja szakított Selena gomezzel, modván: a karrerja mindennél fontosabb. Még Taylor papája is rásegített erre, aki a sajtóban üzente meg Selenának, hogy nincs ínyére a románc. Most pedig Taylort lencsevégre kapták Sara Hicksszel, aki- és most talán egyben új- barátője a srácnak.

ÉRDEKES!: Sara alacsony, barna hajú, kreol bőrű, akárcsak Selena, és úgy tűnik Twilight-sztárnak rá igenis jut ideje. szemtanúk szerint meghitten ebédeltek egy mexikói éttremben.

 

 

Party Time!

Majd nem az egész Eclipse-stáb ott tombolt a Vancouveri Kings Of Leon-koncerten! A csapat a forgatás fáradalmait pihente ki, de még a tömegben sem maradhattak észrevétlenek: szemfüles paparazzók kiszúrták, ahogy Robert és Kristen, a nézőtéren cseveg! Azt, hogy csak a nagy hangerő miatt hajoltak-e ennyire közel egymáshoz, vagy szimplán összebújtak, a fantáziátokra bízzom

 

 

Itt van a kép amin elégé egymásra hajolnak

 

Pattinsont kitúrja Taylor

 

Viták,beszólások,veszeekedések-durva,mi játszódik le az uj Alkonyat-film forgatásának kulissziái mögött!Taylor Launtner és Robert Pattison  csúnyán össze veszek a főszerepért és Kristen Stewart kegyeiért .De még is Taylor Lautner kapja a föszerepet.

 

 

 

 

Nikki-t csak kihasznája Robert

 

Sok hír szerint Nikki Reed és Robert Pattison egy pár.De nem rég ferrepent az a pletyka hogy Robert csak kihasznája  Nikki-t , hogy féltékenyé tegye Kristen-t. Vajon igaz a pletyka?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.